Акупресурен масажор "Фараон М" Преглед отблизо

Акупресурен масажор "Фараон М"

Ляпко

В масажор „Фараон- М” са вградени различни енергийни кристалии, за да се използват техните уникални свойства. Така те подсилват действието му върху човешкия организъм. Използване на всяка от страните на масажора - дава различни усещания, което позволява универсалното му приложение. 

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

Няма бонус точки за този продукт.


11,45 лв

Безплатна доставка при поръчки над 100лв.

Повече информация

Минерали и кристали- прекрасни лекари, предани и добросъвестни целители на душата и тялото на човека. Те "не се замислят," да отдават от своята енергия и да „вземат” от нашата физическа болка и душевно разстройство. Всеки кристал се характеризира със своята собствена вибрация присъща само на неговото състояние, памет и енергия. По този начин, с помощта на енергийни минерали, може да се почистват, лекуват и хармонизират проблемните органи и системи.

В масажор „Фараон- М” са вградени различни енергийни кристалии, за да се използват техните уникални свойства. Така те подсилват действието му върху човешкия организъм. Използване на всяка от страните на масажора - дава различни усещания, което позволява универсалното му приложение. "Фараон- М" има положителен ефект върху енергийната състояние на човека, има положителен ефект върху имунната система, а това, от своя страна,  стабилизира общото състояние. Масажор „ Фараон- М" е уникален с това, че съчетава положителна общооздравяващо въздействие на пирамидалната структура, многократно засилена с влиянието на минералите.

Вградените минерали са:

 1. Тигрово око

  Използва се при болни и слаби хора, има благоприятен ефект при  хронична депресия, понижава кръвното налягане, нормализира съня и нервната система, облекчава кошмари и постоянна липса на сън, помага при бронхиална астма и псориазис, намалява възпалението в ставите. Благоприятен ефект оказва за намаляването на чувствителността на индивида към промяна във времето.

  Камъкът има силна защитна сила. Магически свойства на тигрово око са известни още от древността. В повечето случаи се използва като талисман от влиянието на черните магии и зли духове, камъкът защитава собственика си от магии и уроки.

          Зодиакални знаци: Дева, Близнаци

 1. Гранит

  Гранитите имат положителен ефект върху храносмилането, дишането, кръвообращението и имунната система, помага привисока температура, болки в гърлото и главоболие. Има благоприятно въздействие на храносмилателната система, кожни заболявания, запек и алергии.

          Гранит - камък на любовта. В състояние да прогони тъгата и да донесе радост на собственика. Смята           се, че червените гранати увеличават сексуалността, предизвикват чувство на смелост, стимулират             волята и издръжливостта. Тези минерали са символ на лоялност, вярност, преданост и сила.
         

          Зодиакални знаци: Дева, Стрелец, Козирог, Телец, Лъв, Водолей, Скорпион

 1. Серпентин

  Помага за прочистване на тялото и кръвта. Повишава резистентността към много заболявания. Използва се при диабет, хипогликемия, паразитни инфекции, както и за увеличаване на абсорбцията на калций и магнезий. Помага при главоболие, ускорява сливането на костите.

  Серпентин помага по време на медитация и духовно търсене, предпазва потребителя от негативни влияния. Може да се използва за пречистване на всички чакри. Дава усещане за доверие.

          Зодиакални знаци: Рак, Скорпион, Козиро

 1. Aметист

  Използва се за облекчаване на стреса, засилване на ендокринната и нервната системи, повишаване на активността на дясното полукълбо на мозъка,  нормализиране на хипофизата, пречистване на кръвта. Той регулира образуването на кръвта и подобрява кръвообращението. Хармонизира всички нива на съзнанието, повишава интелигентността.

  Смята се, че аметист дава на хората прозрение, намалява  психическия тормоз, тревожността, изпълва аурата с добри намерения, помага за контролиране на лошите мисли и емоции. По време на медитация, той допринася за постигането на мир и спокойствие, дава чувство на спокойствие. Започва откриването на "третото око".

          Зодиакални знаци: Близнаци, Везни, Водолей

 1. Котешко око

  Котешко око  помагат при бронхиална астма, анемия, пристъпи на ревматизъм, могат да отслабят болки в ставите. Някои лечители смятат, че тези камъни са добро средство за лечение на различни заболявания на гърлото и дихателната система.

  Минерала привлича на своя притежател взаимна любов, привлича симпатиите на другите. На плахи и несигурни хора той дава кураж и чар. Помага да се избегнат конфликти,  подобрява  отношенията в семейството и на работното място, привлича благоразположението на началниците.

          Зодиакални знаци: Рак, Близнаци

 1. Ахат

  Ахата повишава потентността, помага при дългосрочна продължителна кашлица и възпалено гърло. Допринася за нормализиране на стомашната киселинност, и детоксикация на организма. Има положителен ефект върху щитовидната жлеза и сърдечно-съдовата система, дихателната система и лечение на храносмилателната система и черния дроб.

  Ахата може да предпази от енергийни атаки и "енергийни вампири." Предпазва от негативната енергия. В Европа ахат е символ на здраве, благополучие и дълголетие.

  Зодиакални знаци: Телец, Близнаци                                                                                                   

 1. Хематит

  Хематит или, както често се нарича, хелиотроп има положителен ефект върху кръвоносната система, нормализира кръвното налягане, увеличава устойчивостта към стреса, стимулира сексуалната енергия. Той лекува заболявания на черния дроб, бъбреците, далака и панкреаса. Хематит може да помогне при пикочни и хормонални нарушения, както и полово предавани болести.

  Хематит е символ на смелост и мъдрост. От древни времена хората са вярвали, че той дава сила и неуязвимост в битката, допринася за съхраняването на оптимизъм, смелост и воля

          Зодиакални знаци: Овен, Водолей, скорпион

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Акупресурен масажор "Фараон М"

Акупресурен масажор "Фараон М"

В масажор „Фараон- М” са вградени различни енергийни кристалии, за да се използват техните уникални свойства. Така те подсилват действието му върху човешкия организъм. Използване на всяка от страните на масажора - дава различни усещания, което позволява универсалното му приложение.